­­­­De 32-jarige Maastrichtse accountmanager Robert Veugen heeft een probleem. Tijdens de Preuvenemeet van donderdagavond en de daaropvolgende uitloop is hij vergeten foto’s van zichzelf en zijn vrienden te nemen. Het had hem zoals elk jaar geweldig geleken om met een glas veel te dure wijn en vier vrienden op de foto te staan en zo lachend op social media aanwezig te zijn.

“Maar we zijn het glad vergeten en die kans komt maar één keer per jaar. Nu hoor ik er dit jaar dus niet bij. Ik heb speciaal voor de gelegenheid ook nog nieuwe kleren gehaald, ik sta nu wel in de min, maar het was voor een hoger doel. Dat is nu voor niets geweest.” Zo vertelt Veugen. Hij kan zichzelf wel voor zijn kop slaan: “Iedereen weet natuurlijk dat de echte succesvolle mensen dit hele event links laten liggen, maar je wil toch mee doen. Zo kijkt iedereen die je zo half kent toch weer een heel jaar tegen je op. Het is helaas wachten tot volgend jaar. Ik zal moeten accepteren dat ik het komende jaar in ieder geval niet mee tel.”

Bij de Trichtenaar zijn we de beroerdste niet, we hebben aangeboden hem in een setting met zogenaamde vrienden te photoshoppen. Daarom vragen we jou! Post foto’s in de reacties. We zijn vooral op zoek naar foto’s die “Kijk ons nou eens succesvol gezellig zijn” uitstralen. Insturen kan nog tot en met maandag 29 augustus. Tag voor de zekerheid ook de personen in de foto zodat we Robert kunnen vertellen hoe zijn potentiële nieuwe vrienden heten.