Zoals u van ons gewend bent zijn we onvoorspelbaar goed. Zo ook ons weekoverzicht van berichten die we niet hebben geplaatst afgelopen week.

Geen geld meer voor project Noorderbrug
Zoals u waarschijnlijk al in de andere media heeft kunnen lezen is het geld op voor het project Noorderbrug. De situatie zal daarom ook blijven zoals deze is en de gemeente heeft de bouw in de huidige staat in de verkoop gedaan. Geruchten gaan dat Achtbanenbouwer Vekoma het stuk grond wil overnemen om er een achtbaan van de maken.

Panda’s Jing Tseng en Hojong naar de Pandakoul
Ook Maastricht heeft 2 reuzenpanda’s weten te bemachtigen in China die binnenkort te bewonderen zijn in de stad. Het gaat om 2 bijzondere exemplaren die helaas gehandicapt zijn. Jing Tseng is geboren zonder tanden en Hoj Ong kan met zijn voorpoten alleen maar zwaaien waardoor hij hulpbehoevend is met eten en drinken. Ze worden eind mei verwacht in het stadspark.

Drie gewonden tijdens lintjesregen afgelopen week
In Maastricht waren er onverwacht veel lintjes te verdelen tijdens Koningsdag. Tijdens de traditionele lintjesregen raakten drie inwoners van de stad gewond. Shanaja (19) ontsnapte ternauwernood aan de regen: “Ik stapte snel in mijn Fiat Panda en toen ik de deur dicht deed vielen de lintjes op mijn auto. Van de schrik had ik de helft van mijn Bacardi Breezer over mijn minirokje geschud”.